|
|
|
| Koupeni nedostupnych nexc veci za JoH | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Angelus Moderátor
Poeet p?íspivku : 8 Age : 34 Registration date : 24. 05. 08
| Předmět: Koupeni nedostupnych nexc veci za JoH Mon May 26, 2008 7:19 pm | |
| Cau all, mel bych napad nebo spis otazku. NEslo by urcite veci samozrejme ze normalni koupit od GM za JoHy? myslim tim veci co padaji nekde totalne v ... Napriklad DP armor,GD helma atd... Beru ze urcite by neslo kupovat nejlepsi veci za johy by bylo moc rychle ale tyhle veci nejsou nejlepsi a vsude videt red dragon a dalsi sra... je humus... Prosim o nazorech vsech. | |
| | | Arthur Moderátor
Poeet p?íspivku : 5 Age : 37 Registration date : 26. 05. 08
| Předmět: Re: Koupeni nedostupnych nexc veci za JoH Mon May 26, 2008 7:58 pm | |
| - Angelus napsal:
- Cau all, mel bych napad nebo spis otazku. NEslo by urcite veci samozrejme ze normalni koupit od GM za JoHy? myslim tim veci co padaji nekde totalne v ... Napriklad DP armor,GD helma atd... Beru ze urcite by neslo kupovat nejlepsi veci za johy by bylo moc rychle ale tyhle veci nejsou nejlepsi a vsude videt red dragon a dalsi sra... je humus...
Prosim o nazorech vsech. Myslis věci, které padají v lokacích, které si dávají lidé na vysokém resetu?..Makej, expi a snad časem je získáš.. A co třeba si najít neexcelentní věc, vypálit si ji a za stejnou cenu jako optování si ji zeexcelentnit? | |
| | | Angelus Moderátor
| | | | Arthur Moderátor
Poeet p?íspivku : 5 Age : 37 Registration date : 26. 05. 08
| Předmět: Re: Koupeni nedostupnych nexc veci za JoH Mon May 26, 2008 9:14 pm | |
| Mě to příjde moc složité.. Když už nakupovat takové věci, tak jedine od NPC.. Ale stejně, o čem ta hra potom bude, když si místo zabíjení monster budeš kupovat v shopu věci? /Edit: Tohle je pouze můj názor.. ostatní se doufám, také vyjádří..
Naposledy upravil Arthur dne Mon May 26, 2008 9:38 pm, celkově upraveno 2 krát | |
| | | Angelus Moderátor
| Předmět: Re: Koupeni nedostupnych nexc veci za JoH Mon May 26, 2008 9:25 pm | |
| - Arthur napsal:
- Mě to příjde moc složité.. Když už nakupovat takové věci, tak jedine od NPC.. Ale stejně, o čem ta hra potom bude, když si místo zabíjení monster budeš kupovat v shopu věci?
Jo pohodka ja chtel vedet jenom nazory dalsich lidi. Dik | |
| | | Monty Moderátor
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 26. 05. 08
| Předmět: Re: Koupeni nedostupnych nexc veci za JoH Mon May 26, 2008 10:19 pm | |
| Podle me hra ztraci kouzlo, kdyz hledanou vec ziskas jinak, nez huntenim ... jednou jsem nemohl na jistem serveru sehnat nature armor + rate 6 mesicu ... O tomhle si myslim, ze v teto hre jde predevsim | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Koupeni nedostupnych nexc veci za JoH | |
| |
| | | | Koupeni nedostupnych nexc veci za JoH | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|